Mushrooms, mixed beans, turmeric rice, and vogerlsalat

 
Dish and photo made by Imayna Caceres.


Mixed white and red beans.
Mushrooms cooked with soy sauce.
Turmeric rice
Lettuce and sprouts salad.

Austria has a forest culture and a mushroom culture. On a few occasions, spotting a mushroom in the forest I have experienced it as a sudden manifestation of the large mushroom network that one can only suspect lies underneath. Fungi are also very ancient beings that have other ways of feeding. Unlike plants, fungi do not photosynthesize but feed on living or dead organisms, thus contributing to necessary regenerative processes.

Some edible mushrooms in Austria are:
- Porcini (known as Steinpilz in Austria)
- Chanterelles (known as Eierschwammerl in Austria)
- Parasol
- Chestnut bolete (known as Maronenröhrling in Austria)
- Coprinus comatus or the shaggy ink cap (known as Schopftintling in Austria)


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Gemischte weiße und rote Bohnen.
Mit Sojasauce gekochte Pilze.
Kurkuma-Reis
Kopfsalat und Sprossen.

Österreich hat eine Waldkultur und eine Pilzkultur. Bei einigen Gelegenheiten habe ich einen Pilz im Wald entdeckt und ihn als plötzliche Manifestation des großen Pilznetzes erlebt, das man darunter nur vermuten kann. Pilze sind auch sehr alte Wesen, die sich auf andere Weise ernähren. Im Gegensatz zu Pflanzen betreiben Pilze keine Photosynthese, sondern ernähren sich von lebenden oder toten Organismen und tragen so zu notwendigen Regenerationsprozessen bei.

Einige essbare Pilze in Österreich sind:
- Steinpilz 
- Eierschwammerl
- Parasol
- Maronenröhrling
- Schopftintling