Mix of leftovers:
A gathering of previous leftovers: White beans with lentils and rice. mushroom ceviche with lemon. broccoli, lemony cooked beets, and freshly made Vogerlsalat.
Mushrooms Ceviche:
• 2 cups mushrooms, thinly sliced
• 1/2 red onion, finely chopped
• 1 tomato, diced
• 1/2 cup lime juice
• Salt and pepper
1. Soak the onion in fresh cold water to remove any bitterness and make them crispy.
2. Combine mushrooms and red onion.
3. Add lime juice, salt and pepper, and mix well.
Mischung aus Resten:
Ein Sammelsurium aus früheren Resten: Weiße Bohnen mit Linsen und Reis, Pilz-Ceviche mit Zitrone, Brokkoli, zitronig gekochte Rote Bete und frisch zubereiteter Vogerlsalat.
Pilze Ceviche:
- 2 Tassen Champignons, in dünne Scheiben geschnitten
- 1/2 rote Zwiebel, fein gewürfelt
- 1 Tomate, gewürfelt
- 1/2 Tasse Limettensaft
- Salz und Pfeffer
1. Die Zwiebel in frischem, kaltem Wasser einweichen, um die Bitterkeit zu entfernen und sie knusprig zu machen.
2. Champignons und rote Zwiebeln mischen.
3. Limettensaft, Salz und Pfeffer hinzugeben und gut vermischen.